Utställning

PM för Värmland-Dals Beagleklubbs utställning i Vålberg.


Inbjudan till Värmland-Dals Beagleklubbs utställning

 söndagen 8 augusti år 2021.

Utställningsplats: Lilleruds Lantbruksskola,

Lillerud 245, 664 94 Vålberg i Karlstads kommun

Domare: Bo Paulsson

Anmälan skickas till Kristina Staaff-Liljegren via mail kickistaaff75@gmail.com eller till adress: Kristina Staaff-Liljegren, Lindfors 607, 655 97 Molkom. Anmälningsblankett och betalning ska vara oss tillhanda senast 18/7.

För att delta på utställningen måste hundens samtliga ägare vara medlemmar i Svenska Beagleklubben. Utländska deltagare ska vara medlemmar i motsvarande organisation i sitt hemland och dessa kan betala avgiften på plats. För utländska hundar krävs en kopia av stamtavlan samt giltigt WCC-intyg.

Anmälningsblankett finns att hämta på Svenska Beagleklubbens hemsida. Blanketten ska var väl ifylld.

Startavgift: valpklass och veteranklass 200kr, övriga klasser 300kr

Betalningen görs över Bankgiro 327-9825, Westra Wermlands Sparbank. Det går även att swisha betalningen till 1230003335.

Glöm inte att ange ditt namn och hundens registreringsnummer på betalningen.

Din hund ska vara vaccinerad enligt SKK:s bestämmelser, stamtavla och vaccinationsbevis ska visas upp vid vaccinationskontrollen. Detta gäller alla hundar som medtages på utställningsområdet. Valpar under 4 månader får ej vistas på utställningsområdet. Flexikoppel får ej användas på området.

Klubben kommer att sälja lotter och dragning av vinster kommer även att ske på sålda kataloger.

Vid frågor kontakta Kristina på tel: 070-5221598

Varmt välkommen med din anmälan.

Observera att utställningen enbart kommer att genomföras om det är tillåtet enligt Folkhälsomyndighetens regler vid utställningdatumet.


!!OBS Inställt!!

Vårens utställning den 23 maj i Gräsmark är inställd!

Värmland Dals Beagleklubb ställer in utställningen i Gräsmark den 23/5 på grund av Coronapandemin. Vi har tagit beslutet i samråd med Värmlands Stövarklubb som vi samarrangerar utställningen med .
Vi undersöker om det eventuellt finns möjlighet att ha en utställning fram i augusti i stället men vi har inte fått något klart med det än. Vi lägger ut en inbjudan här om det blir aktuellt.

Planerade kommande utställningar
År 2022 den 22/5 i Karlstad
År 2023 den 21/5 i Karlstad

Kopierat från Svenska Kennelklubben

Hundutställning – så funkar det

Är du intresserad av att delta med din hund på en utställning? Läs i foldern ”Hundutställning” som beskriver hur det hela går till, vilka regler som gäller, hur din hund bedöms och vad du ska tänka på innan du anmäler dig. Du kan också titta på filmen ”Att ställa ut hund” där exteriördomaren Cindy Pettersson berättar hur det går till på utställning och vad domaren tittar på när hunden bedöms..

%d bloggare gillar detta: